Üzenetek törlése az új Facebook rendszerén – frissítve

FRISS, 2012.10.28: ma észrevettem, hogy megint design-váltáson esett át az oldal, az itt leírtak nem biztos, hogy helytállóak; a legújabb felülethez itt található segítség: KLIKK IDE.

Páran már áttértek (akár önakaratukból akár nem) az új facebook kinézetre/rendszerre. Ennek hozománya (szerintem hátrányára) az új üzenetkezelés is, mégpedig az, hogy a chat (élő beszélgetés) nincs különválasztva a “levelezéstől”, tehát minden ugyan ott landol, bárhova is írsz a másiknak. Ha tehát chatelsz valakivel akkor annak a tartalma meg fog jelenni az üzeneteid között és egy idő után ott átláthatatlan káosz keletkezik. Nekem is ez van, épp ezt próbálom kitisztítani, ugyanis vagy 60 embertől van ott üzenet. Vannak régebbiek még a régi rendszerből, vannak normál beszélgetések, értesítések, miegymás.
Azt, hogy ezeket hogyan lehet törölni csak ma láttam meg, ugyanis eddig csak archiváltam őket. Bal oldalt a Hírek alatt az Üzenetekre kattintva láthatjuk a partnereket akikkel valamilyen formában beszélgettünk. Jobb szélen van egy X, nos az csak archivál. Tehát megjelöli réginek és kész. Ezt csak akkor írja ki ha felette hagyjuk egy kis ideig az egeret. Na ezt nem tettem eddig. Törölni a következőképp lehet:
Belépsz a beszélgetésbe (klikk a név mellett a fehér üres részen), fent jobb oldalt a keresőmezőtől balra ott van a “Műveletek” gomb, erre kattints, majd ott “Üzenetek törlése…”. Itt lehetőség van 1-1 bejegyzés végleges eltávolítására, ám ha legalul az “Összes törlése” gombra böksz akkor a teljes beszélgetés a kukába kerül. Véglegesen. Ha eddig te is csak archiváltál akkor menj az Üzenetekre, ott alul a “Nézet” mellett válaszd az “Archivált” szöveget és itt a fent leírtak alapján ürítheted a ládát.
Elég sokáig fog tartani de legalább rend lesz.

Reklámok

Üzenetek törlése az új Facebook rendszerén – frissítve” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Szia!

  Az lenne a problémám, hogy mióta a fb naplózza a chat beszélgetéseket, azóta a régi rendszerben kapott üzeneteimet nem látom sehol…teljesen felgörgetem az egészet és az a legelső dátum, mióta átmentem az újfajta üzenet funkcióra, ami korábban volt, az eltűnt.
  Mit lehet tenni? Vagy az áttéréssel ezeket véglegesen eltüntettem?

  Köszi a segítséget!

   • Az új rendszer nem dátum hanem név szerint rendezi az üzeneteket. Nyiss meg egy üzenetet olyan embertől akivel régen is beszélgettél, ha minden igaz a legfelső üzenet az. Ha nincs ott akkor sajnos elveszett, ez esetben nem tudok segíteni.

 2. Sziasztrok
  Ezt az üzenet beállítós dolgot nem lehet visszaállítani? nagyon idegesítő ez a káosz a levelező listán.. szívesebben venném a régi rendszert

 3. Én is rosszul vagyok ettől a új üzenetezéstől, sőt telón keresztül nem is tudom törölni, legalábbis eddig nem jöttem rá! :S

 4. Szia!
  Ha megtaláltad a megoldást a régi rendszer visszaállításához légyszíves írd meg nekem mailen.

  Köszönöm

  Ági!

  • Szia!

   Úgy tűnik, hogy sajnos nincs lehetőség a visszaállásra. Kérdésemre nem feleltek, a felületen pedig nem találtam erre semmilyen opciót. Majd talán valamikor a messzi-messzi jövőben vissza tudunk állni 🙂

 5. én még a régi rendszerben vagyok,de szeretném ha a chat beszélgezéseimet elmentené üzenetként.ezt hogy tudom beállitani?

 6. Hali!
  Ez szép és jó, h most legalább ki tudjuk törölni a “chat” beszélgetéseket, de mi az oka, h a sima üzenetek nem jelennek meg, és nem kapom meg őket?
  Az meg botrány, h csak így önkényesen áttesznek a új üzis rendszerbe!

 7. Sziasztok ezt az egészet hogyan lehetne törölni a régit vissza álltani?
  Telon meg se tudom nézni az üzemit miért valaki segítsen köszike

  • Helló!

   Mint már többször is írtam, nem lehet visszaállítani. Nincs rá lehetőség. A telefonon azért jelenik meg rosszul mert ott még a régi rendszer szerint kezelné az üzeneteket (nem minden levélüzenet hanem chat- és levélüzenet szétválasztva). Próbáld a telefonon a klienst frissíteni!

 8. helló!
  először is: köszi, a törlés hasznos volt 🙂
  én olyat szeretnék, hogy a chat-beszélgetéseket ne mentse el, és független maradjon az üzenetkezelés. szét lehet választani a kettőt?

  • Szia!

   Nincs mit 🙂
   Röviden szeretnéd a régi rendszert visszaállítani (mert az ilyen volt). Nem, erre sajnos (még) nem ad lehetőséget a facebook. De remélem ezen majd valamikor változtatnak.

 9. Sziasztok! nekem a problémám pont az ellenkezője… vagyis a chat-es beszélgetéseket nem menti el az üzenetek között,pedig nekem ez jó lenne…Hol lehet beállítani? köszi

  • Halihó!

   Amikor bejelentkezel megjelenik, hogy “váltás az új Facebook rendszerre” vagy valami hasonló. Arra kell klikkelni. De szerintem már mindenkit áttettek arra, ha akarta ha nem. Biztos, hogy nem menti?

   • Engem se tettek át önkényesen. Régi rendszeren vagyok. Isten őrizzen, hogy rányomjak a váltás az új facebook rendszerre deathbutton-ra 😀

 10. az archivumból is kitörölt üzenetet vissza lehet hozni?és igen,ha igen,hogyan?valaki tudna segiteni ebben?köszi

 11. Nem lehet. Amikor törlöd feljön egy kis figyelmeztetés, hogy ezt már nem lehet visszaállítani, az üzenet tényleg törlődik, nincs visszaút. Olvasd el legközelebb 🙂

 12. Hi!
  Elküldtem egy üzit. De még nem nézte meg a címzett, ha törlöm akkor nála marad-e vmi nyom az üzimből? Törlésre utaló jel vagy maga az üzi?

 13. Sziasztok! Nekem a Facebook Chaten nem látni a partnereket a bal oldalon a kis négyzetekben! Mit kell tennem hogy lássam?

  Köszi

   • Szia! Bocsi akkor csak neked szól a kérdés :).
    Google Chrome a böngészőm és ha más lép be a facebookjára nálam akkor neki minden rendben. Még senki sem látott ilyet. Pár napja ilyen. És nagyon zavaró hogy nem tudom ki van fenn!
    Köszönöm előre is a segitséged!

 14. Szia!

  Nem jelenik meg ha kaptam egy új üzenetet, csak ha rámegyek a levelekre. Fent viszont nem jelzi!

  Tudnál segíteni ebben! Chromot használok!

  Előre is köszi!

  • Helló!

   A Chrome-nak melyik verzióját?
   Kicsit amúgy nálam is tölt amíg megjeleníti őket, nomeg ha 3 üzenet jön egy embertől azt egybeszámolja, de jelzi. Nálad egyáltalán nem?

   • Nálam egyáltalán nem! A kis ikon nem mutatja, hogy lenne üzenetem és a leveleknél is csak ha rákattintok! A Chrome 5! de eddig nem volt gond vele!

   • Azt szerintem érdemes felfrissíteni, legalább a 12-esre ( http://www.google.com/chrome/ ) mert lehet vannak olyan kódok amiket az 5-ös még nem kezel de a 12-es már igen és ezért működik a dolog. Ha más lép be a gépeden fb-ra akkor nála jelzi? Vagy csak nálad nem?

   • Más még nem lépett be a gépemen a Fb-ra. Ha frissítem, akkor a könyvjelzők beállítások, jelszavak megmaradnak?

   • A könyvjelzőket ki tudod importálni biztonság esetére, a jelszavakat viszont nem hiszem, hogy tudnád. De ki tudod őket írni mert van rá lehetőség, hogy megjelenítse azokat. Biztos ami biztos ezeket mentsd le és csak úgy frissítsd, ha megmarad akkor mázli, ha nem akkor nincs gond mert mentve vannak.
    Frissítés: Le tudod menteni a jelszavakat és az újba be tudod másolni őket, erre itt egy leírás: https://mindenkinet.wordpress.com/2011/07/27/jelszavak-importalasa-chromeban/

   • Azt nem ígérem, hogy ez lesz a megoldás, de lehet, hogy ez. Ha mégsem működne akkor jelezd, megpróbálok valami mást találni.

 15. Én véletlenül váltottam.Engem nem érdekelne hogy így marad csak a régi üzeneteimet ami a régi rendszerben volt azokat vissza tudom szerezni?Légyszi segíts.Nagyon fontos.

  • Hali!

   A bejegyzés megírása óta megint van egy újabb chat-rendszer. Neked már az van, amikor az elérhető partnerek felett gyűjti az aktivitásaikat (pl profilképet váltottak vagy új ismerőst szereztek) vagy az amikor még csak az elérhető embereket írja ki?
   Utóbbiról még nincs tapasztalatom, utóbbinál viszont megmaradnak az üzenetek (ezeket a bal felső facebook felirat mellett jobbra éred el).

   • Amikor csak simán az elérhető embereket írja ki.És azt mondod hogy elvileg megmaradnak.De én nem találom.Segíts légyszives valahogy.

   • Elvileg megmaradtak. Bal felül van egy facebook felirat/logo, attól kettővel jobbra az Üzenetek ikonja. Kattints arra, a megjelenő ablak alján van, hogy “See All Messages”, bökj rá. Itt találod az összes üzenetedet személyenként, időrendben.

 16. Amúgy tényleg véletlenül mentem rá.És ahogy rámentem egyből megváltozott.És kiléptem majd visszaléptem megnéztem és már nem volt semmi csak az új rendszer.És hiába kattintottam a bal felső facebook logó mellett lévő üzenet ikonra semmit nem mutatott.://

 17. De már csak azokat hozza be amit az új rendszerben használtam.Azokat az üzeneteket amiket régebben kaptam vagy küldtem nem mutatja.:/

 18. Sziasztok!

  Egy olyan problémám lenne, hogy mióta egyre kevesebb a magyar fordítás a facebookon, kicsit nehezen tudok eligazodni rajta. Törölni akartam az üzenőfalamon az egyik kiírást, miszerint hozzászóltam vkinek a bejegyzéséhez. Ezt amikor töröltem, egyben az összes ilyen kiírást törölte az adatlapomról. Ez eddig ok, beletörődtem, de azóta is: bármit írok bárkinek a bejegyzéséhez, nem jelenik meg az adatlapomon, hogy hozzászóltam. Nem tudjátok véletlenül, hogy lehet ezt visszaállítani?

  • Helló!

   Tehát te azt akartad törölni, hogy valakinek az üzenőfali bejegyzéséhez hozzászóltál? Nem magát a hozzászólást? Szerintem csak elrejtetted a saját hozzászólásaidat, bár ezt nem tudom, hogy hogyan sikerült. De ha így van akkor jelezd és megpróbálok utánajárni.

   • Szia!

    Igen, azt akartam törölni, hogy valakinek az üzenőfali bejegyzéséhez hozzászóltam, vagyis ami megjelenik az én adatlapomon, és nem magát a hozzászólást. Ha jól emlékszem, vmi olyasmire kattintottam, hogy hide all posts (nem biztos h post, de nem is ez a lényeg). Ha láthatnám újra ezeket a hozzászólásokat, az nagyon jó lenne. Köszönöm szépen a segítséget.

   • Helló!

    Igen, sejtettem, hogy ez lesz.
    Az üzenőfalon menj a “Most recent” feliratra. Itt válaszd az Edit option menüpontot és a “hide posts from” mellett töröld ki magad a listából!
    Próbáld ki, remélem tudtam segíteni 🙂

  • Elsősorban nem az üzenőfalon lenne lényeges, hogy megjelenjen ez, hanem az adatlapomon. Ez lehet, nem volt részemről egyértelmű, gyakran keverem a 2 kifejezést. Bocsi. Szóval az adatlapomról tűntek el ezek a kiírások: “…” on xy’s üzenőfal. Persze az üzenőfalon sem jelennek meg, gondolom az egyikből adódik a másik, de sztem az adatlapomon nincs jól beállítva.

   • A saját adatlapodon csak a saját aktivitásaid látszanak, ha más is hozzászólt ahhoz, amihez te is akkor azt ott nem látod.
    Pl egy ismerősöd kiír valamit, ehhez te hozzászólsz majd egy más valaki is, majd érkezik egy 3. komment is. A te adatlapodon csak az látszik, hogy te hozzászóltál X kiírásához. Én is csak ennyit látok a saját adatlapomon.

 19. 2009 óta használok facebookot, tudom, mik látszanak. Vááá nem érted… A saját aktivitásaimat töröltem, nem olyat, ami egyébként sem jelenne meg az adatlapomon. De leírtad a kulcsszót: “A te adatlapodon csak az látszik, hogy te hozzászóltál X kiírásához. Én is csak ennyit látok a saját adatlapomon.” Nah pont ezt töröltem 😀 Az összeset, ami megjelent a FB regisztrációm óta.

  • Jaaaa, hogy így! Világos 🙂
   Menj a saját üzenőfaladra/adatlapodra (angolul Wall), görgess az oldal legaljára, keress olyat, hogy “Beállítások szerkesztése” (Edit options). Klikk rá, ekkor felugrik egy lista, ebből töröld amit mégsem szeretnél blokkolni, mentés majd jelentkezz, hogy így már jó-e 🙂

 20. Heló! Én abban szeretnék segítséget kérni,hogy írtam valakinek egy levelet,el is küldtem,de időközben meggondoltam magam.Szóval,hogyan tudnám úgy törölni az üzenetet,hogy ne kézbesítse?

 21. Üdv!
  Nemrég az Adatlapomon töröltem minden régebbi bejegyzést és hozzászólást.
  Pillanatnyilag csak a megosztott zenéket jeleníti meg az Adatlapon.
  A hozzászólásaimat, el tudják olvasni, csak a saját adatlapomon nem látszik.
  Megpróbáltam amit a Verának írtál a múltkor, de azt írta ki hogy “You have not hidden anything.”
  Szeretném visszaállítani hogy megjelenjenek.
  Köszi!

 22. Egyesével töröltem, még néztem is hogy nincs e olyan ami az összeset törölné… Amikor észrevettem hogy az újak már meg sem jelennek az adatlapon, akkor kerestem rá az elrejtettekre, de ott nem találtam semmit.

 23. És akkkor a másikéról is tórli az üzeneteket?
  Ha meg nem azt lehet az enyémről hogy az övé is letörölje

 24. Velem olyan történt, h facebook cseten írtam 1 személyel és 1 másik személyel pedig üziben és akivel üziben írtam az a beszélgetés átkerült ahhoz a személyhez akivel csetem írtam. Szerintetek ez hogyan történhetet +???

 25. Hello, azt szeretném megkérdezni hogy lehet az üzenő falamat megtisztítani, azaz hogy az összes postomat kitöröljem? linkeket, mások által írt postokat …? Köszi

 26. Sziasztok!
  Nekem egy olyan kérdésem lenne , hogyha én írtam valakinek valamit és rájöttem hogy azt nem kellett volna…és töröltem az üzenetet…ha még nem olvasta el akkor nála még attól függetlenül, hogy én töröltem meg fog jelenni az üzenet ?? kérlek segítsetek nagyon fontos

 27. Sziasztok!
  Az a problémám :P, hogy ha valakinek írok az üzenőfalára, azt nem mutatja az én adatlapomon…..
  De ahogy visszanéztem az összes eltünt az adatlapomról, a régi hozzászólásaimat sem jelzi :((
  Valaki tud segíteni nekem? :))

  • Hali!

   Persze, jobb felül a lefelé mutató nyílra kattints, válaszd a Fiókbeállítások pontot, itt a Név mellett álló Szerkeszt lehetőség kell neked.

 28. Sziasztok.. gyors kérdésem lenne.. egy régebben feltöltött profil képet h lehet vissza állítani profilnak, úgy h ne töltsem fel újra és a lájkok is megmaradjanak?? :))

  • Szia!

   Ha még nem törölted akkor ezt gond nélkül meg lehet csinálni. Menj a saját adatlapodra majd bal oldalt a Fényképekre. Itt (elvileg) a Profilképek albumban kell lennie, nyisd meg és kattints a képre amit be szeretnél állítani. Jobb oldalt alatta lesz a következő szöveg: “Portré készítése az adatlapomhoz (méretre vágás)”, erre kattints.

 29. Szia! Engem egy olyan dolog érdekelne, hogy ha a Facebook üzenőfalamról törlök vmit akkor azt hogyan lehet megnézni h törölve lett?Állítólag archivált üzenetek közé kerül de ezeket az archivált üzeneteket hogyan tudom megnézni?Nagyon fontos lenne! Köszi Ituf

  • Helló!

   Tévedés. Archivált üzenetek közé a személyes beszélgetések kerülnek, semmi más. Amit törölsz az üzenőfaladról az törölve van, tehát ha megnézed a faladat akkor ott nem látszik. Ennyi az egész.

   • Akkor más hogy tudta megnézni a törölt bejegyzést és h like-olta vki?Mert állítólag meg tudta nézni!Vagy esteleg ha feltöri a fiókomat akkor tudja megnézni csak?

   • Más sem tudja megnézni, ha törölve van akkor törölve van és csak abban az esetben látja még valaki ha nem frissít rá a weblapra.
    Ha feltör sem tudja visszanézni mert a rendszer nem menti el ezeket. Az archive-ált üzenetek közé csak a beszélgetések kerülnek.

 30. Sziasztok! 🙂 Én mielőtt elolvastam ezt , az összes üzenetemet archiváltam..és ugye azt valahova eltárolja. az lenne a kérdésem hogy hova?hol találom meg hogy véglegesen törölhessem őket?

  • Szia!

   Felül üzenet buborákok –> Megnyíló lapocska alján Összes üzenet megteniktése. Itt görgess a lap legaljára és a Nézet melett kattints az Archivum feliratra.

 31. Szia! Az lenne a kérdésem, ha olyan üzenetet küldtem el, amit nem akartam, lehet valahogy törölni? Hogy az a valaki akinek küldtem ne tudja elolvasni? Jó lenne. Vagy ha deaktiválom/törlöm a facebookt azt még el tudja olvasni, akinek írtam? Köszi!

  • Helló!

   Pár hozzászólással feljebb már 2x leírtam, hogy elküldött üzenetet a fogadó fél mindenképp megkap. A törlési procedúra pedig 2 hét ha jól tudom, ez idő alatt bármit is kap látja azt, hogy ki küldte még akkor is, ha már a profilodat nem tudja megnézni.

  • szia!
   Ezt gondolom az után írja, hogy már törölted az üzenetet. Ha igen akkor nincs mit tenni, törölve van, max még a gyorsítótár miatt látszik a böngészőben.

  • Felül üzenet buborákok –> Megnyíló lapocska alján Összes üzenet megteniktése. Itt görgess a lap legaljára és a Nézet melett kattints az Archivum feliratra.

 32. Sziasztok!
  Ha egy üzenetet archiválok akkor ha arra mégis jön újabb válasz, vagy levél akkor azt jelzi nekem vagy nem fogom megkapni? 🙂 Előre is köszi.

  • Szia!

   Üzenet archiválásakor az addigi (még ki nem törölt) beszélgetéseket mented el. Ha jön egy új üzenet attól a személytől akitől az előzőeket már archiváltad az újonnan érkező természetesen meg fog jelenni és folytatható a beszélgetés ugyan úgy mint előtte. Ez olyan mint WLM-en (MSN-en) az üzenetek naplózása. A beszélgetéseket el lehet menteni és később vissza lehet olvasni, ettől függetlenül mehet aktív beszélgetés. Annyi, hogy itt a “naplózás” nem a gépedre történik.

 33. Sziasztok!
  Segítsetek légyszi,véletlen kitöröltem egy nekem igen fontos levelezést és nem tudom hogy tudnám visszaállítani.az a baj hogy még rendszergazda címet sem találtam,hogy nekik írhassak.előre is köszönöm.

  • Helló!

   Amennyiben tényleg törölted és nem pedig csak arhiváltad akkor nincs mód visszaállítani az üzenetet, erre figyelmeztet a felugró ablak is törlés előtt.

 34. Sziasztok!
  Azt szeretném megtudni, hogy van-e esetleg valamilyen módja annak, hogy egy számomra kellemetlen, sértő hozzászólást töröljek a facebook-ról. Már jelentettem, de az semmit se ér. Úgy emlékszem, régen ki lehetett törölni másnak a hozzászólását is, de most csak úgymond jelenteni lehet vagy megjelölni spamnek. Köszi előre is az értelmes válaszokat.

  • Helló!

   Ha a faladra írt, vagy a saját faladon egy kiírásodhoz szólt hozzá akkor gond nélkül törölhető. Jobb oldalt katt a fogaskerékre vagy az X-re és ott “Törlés…”

   • Sziasztok
    Azt szeretném tudni,hogy hogyan tudom törölni a jelszó mentésemet.Belépéskor mindig megjegyzi a jelszavamat,hiába változtatom meg utána már nem kérdez rá,hogy mentse e.Autómatikusan menti.

  • Nyugodtan függeszd fel mert nincs mód a visszaállásra.
   Szolgáltatás az, amiért fizetsz, és ez esetben van jogod reklamálni.
   Márc 30-tól pedig kötelezően jön majd az Idővonal (Timeline) mindenkinek, ha akarjuk, ha nem.

   • A kezdőlapon az üzenőfalon az egyik üzenetnél az esemény elrejtése helyett a leiratkozás:xy-ra kattintottam.Hogy tudom ezt annál a személynél visszaállítani?Köszönöm!

   • Látogasd meg a személy profilját és húzd az egeret az “Ismerősök” gomb fölé. Ekkor megjelenik egy menülista, válaszd a “Mutatás a Hírekben” lehetőséget.

 35. Olyan kérdésem lenne, hogy egyesével szeretnék törölni egy-egy beszélgetés rész és telón lehet-e ilyet? ha igen milyen böngészővel? vagy milyen teló kell hozzá? 🙂 előre is köszönöm a választ

 36. Sziasztok! Nekem sehol nem jön fel az “üzenetek törlése” lehetőség. Nem tudok semmit törölni a chatrol.

 37. Szia!
  Szeretném visszaolvasni a régi üzeneteimet.Az a probléma,hogy a az a lány,akivel üzenetet váltottunk azóta törölte a magát a facebook-ról,én pedig anno töröltem az üzeneteit.Most kértem egy másolatot a facebook-on tárolt adataimról
  .Ez hogyan működik?Vajon abban benne lesz?
  Köszi! 🙂

 38. Szia

  Én azt szeretném kérdezni,hogy vannak régi üzeneteim.Szeretném átolvasni a leveleket, meg lehet azt oldani valahogy hogy pl beirok egy datumot és onnantól nézhetem?

 39. Hali! Nem tudjátok véletlenül, hogyan tudok hozzászólást törölni? De úgy, hogy én nem látom, hova lett kiírva (az illető letiltotta a lapját és nem látom a kiírásokat) és csak más személy adatlapjáról látszik, hogy ott van. Köszi 🙂

  • Helló!

   Tehát ha jól értem akkor te más adatlapjáról szeretnéd a rólad szóló üzenőfali bejegyzést törölni, amit ráadásul nem is látsz. Na azt sehogy.

 40. Szia!
  Én azt szeretném megtudni, h ha engem valaki letiltott, akkor minden általa az én oldalamra küldött hivatkozása is eltűnik, valamint mind azok is, amiket én küldtem neki valaha. Ehhez kapcsolódva: lehetséges, h más töröljön le bejegyzést, hivatkozásokat az én oldalamról? Amennyiben igen, azokat én vissza tudnám állítani?
  Előre is köszike

  • Helló!

   Az elsőre valószínűleg nem lesz a válasz, amiket addig az üzenőfaladra dobált azok nem tűnnek el, max idővel “kicsúsznak a láthatóak közül”. Rajtad kívül pedig senki nem tud törölni bejegyzéseket és hivatkozásokat a saját oldaladról, erre nincs lehetőség (ha valaki a te oldaladra ír valamit is max te tudod eltávolítani onnét).

 41. Helló!
  Engem az érdekelne, hogy ha magamnál letörlöm 1 emberrel folytatott beszélgetésem, akkor az az ő gépéről/face-fiókjából is törlődik? (tehát azokat már ő sem láthatja többet?)
  Köszönöm előre is!

  • Szevasz!

   Már párszor le lett írva: nem, az, hogy te a sajátodból törlöd a másikéból nem fogja. Nem megosztott fiókok vannak hanem egyéniek, miért törölné másikéból is ha te így teszel?

 42. Szia!
  Tudnál nekem segíteni abban, hogy hogyan tudnám visszaolvasni a chatbeszélgetéseimet? Mindig csak az utolsó 5-6-ot látom és az előzményeket már nem. Hiába görgetek a beszélgetés elejére, mindig visszaugrik a végére.
  Ez a történet sosem volt másképp, de korábban nem volt szükséges visszaolvasnom, ezért nem foglalkoztam vele. Tegnap viszont volt egy fontos beszélgetésem, amit szeretnék újraolvasni, de nem engedi. Lila gőzöm sincs róla, miért.
  Válaszodat előre is köszönöm!

  • Szervusz!

   Milyen böngészőből milyen kiegészítőkkel próbáltad?
   Teszteld le egy teljesen szűz Internet Explorer-rel, ha az betölti akkor valószínűleg a böngésződben van valami ami megakadályozza a dolgot.

   • Szia!
    Köszönöm gyors válaszod! Explorert használok, de fogalmam sincs a kiegészítőkről. Hol tom azt megnézni? Ill. azt hol tudom ellenőrizni, hogy mi akadályozza a böngészőmet? Lehet, az lenne a megoldás, hogy töröljem a jelenlegi böngészőt és telepítsek újat? Ez megoldaná a kérdést?
    Időközben a a google chromot telepítettem, azzal már el tudom olvasni az előzményeket, viszont azt javasolták, hogy ne ez a böngésző legyen az alapértelmezettem. Te mit javasolsz?

   • Helló!

    Mertem feltételezni, hogy nem IE-t használsz, mert az a lehető legrosszabb böngésző és rengeteg olyan dolog nem működik benne ami a többiben igen (pl chrome-ban, Firefox-ban vagy Operában). Az IE-t nem tudod törölni és újratelepíteni, erre nincs lehetőség.
    A Chrome nyugodtan lehet alapértelmezett böngésző, nem tudom, hogy ki vagy mi javasolta, hogy ne legyen, de szerintem hatalmasat tévedett, semmi gond nincs vele.

 43. Ez a cikk a mai napban a legjobb ami velem történt :)!!!! Deus…te egy kincs vagy 🙂
  Hogy miért nem kerestem én erre rá előbb!!!?? 😀
  Végre rend lesz!! Köszönöm!!

  • Szia! A következő dolog történt a barátnőmmel: a telegy FB chat beszélgetést el akart menteni, mondván még szükség lehet rá. Ráment arra, hogy Archivál, és végük egy olyan linket hozott létre, amit bárki meg tudott nyitni. Kipróbáltuk, én is meg tudtam nyitni. Először megijedtünk, de utána eléggé kiakadtunk. Nem értjük, hogy ez mégis hogy lehetséges??! Vmit rosszul csinált a barátnőm? Tényleg bárki megnyithatta volna a privát beszélgetést?

   Köszönöm előre is a gyors választ! 🙂

 44. sziasztok!azt szeretném kérdezni,hogyha valakiről leíratkoztam véletlenül,hogy tudom visszaállítani?a tevékenység naplóban megjelent,hogy unsubscribed from xy,de azt nem tudom hogy került oda.valami visszavonás esetleg?köszi a segítséget!

   • köszi szépen!még azt az egyet megírnád,hogy mi az a get notifications?ha kipipálom ki és miről kap értesítést?én vagy ő?köszi előre is!

   • Nincs mit és valószínűleg te, minden egyes alkalommal ha kitesz valamit a falára, de nem 100% (lévén nem tesztelek ilyeneket).

 45. Szia! Azt szeretném megkérdezni, hogy ha törlöm a facebook profilom, akkor az általam küldött beszélgetések/ üzenetek a címzettnél törlődnek vagy ő nála megmaradnak???? Nagyon fontos lenne, hogy nála is elvesszenek! Köszi előre is 🙂

   • Ezt nemigazán értem. Tehát a facebook-fiók marad ugyan az, csak az e-mail-címet törlöd amivel az oldalra regisztráltál? Nyilván igen, megmaradnak az üzeneteid a facebook-on. Vagy a szociális oldalhoz tartozó fiókot fagyasztod be? (csak mert törölni nem tudsz, csak hibernálni). Ez esetben is megmaradnak, csak még te sem tudod megnézni őket, kivéve ha újraaktiválod.

 46. Kérlek segítsetek! Megváltoztattam a bejelentkezéshez szükséges jelszavamat, és a gép azóta is autómatikusan a régi jelszót irja ki. Hogyan lehetne, azt megcsinálni, hogy ne irjon ki semmilyen jelszót magától, inkább már én pötyögném újra. Köszi!

  • Nincs semmi.
   Eszközök menü -> Beállítások -> Biztonság -> Mentett jelszavak.
   Jelöld ki amit törölni szeretnél majd bal alul a gombbal távolítsd el.

 47. Felvilágosítást kérek,ismerősöm panaszkodik,hogy a neki küldött üdvözlő üzenetekből eltűnik egyik-másik,kipróbáltam más ismerőssel spamnak jelentettem,én nem,de ő látta továbbra is,kérdés igazat mondott e az ismerősöm?

 48. Szia!
  Egy számomra elég fontos kérdés foglalkoztat:

  két éve nem tudtam belépni az egyik facebook accountomba, ma végre sikerült. Azóta persze rengeteg változtatás ment már végbe a facen, idővonal, új üzenet-panel, stb. Kifejezetten egy számomra érdekes üzenetváltás miatt akartam újra fellépni- és elszörnyedve láttam, hogy annak az üzenetváltásnak az eleje és a vége megvan (különböző dátumok alatt persze), a közepe viszont nincs meg.

  Lehet esetleg valamit tenni, hogy lássam a központi üzeneteket is?

  Segítséged és válaszod előre is köszönöm 🙂

  Ayna

  • Halihó!

   Ha ott nem látod akkor sajnos nem tudsz túl sokat tenni. Esetleg még nézd meg az archiváltak között, hátha odakerült, de más tippem nekem sincs (lévén nem a gépeden van tárolva hanem a szerveren, amihez max a weblapon keresztül férsz hozzá és ha ott nem tölti be akkor nem is fogja).

 49. Szia !
  Azt szeretném megkérdezni ha én elkezdtem valakivel beszélni márciusban és végig szeptemberig beszélgettünk, hogyan tudnám vissza vinni az első beszélgetésre? mert ugye végig vissza görgetni elég hosszú idő….

 50. Szia!
  Egy olyan kérdésem lenne,hogy néhány barátommal elinditottunk egy csoportos beszélgetést….az egyik alkalommal “kicsit kakadtam” és kiléptem a beszélgetésből….viszont természetesen nem gondoltam hogy nem tudok visszalépni…. 😦
  Van rá megoldás hogy visszalépjek,és lássam azt is hogy mikről maradtam le ez alatt a 2 nap alatt?

  • Mivel kismillió alkalmazás van többszáz féle telefonon így erre nem tudok (és nem akarok) választ adni. Ha böngészőben nyitod meg az oldalt és nem mobilverzióban akkor nyilván ugyan ott mint egy számítógépen.

 51. Az lenne a kérdésem..,hogy sokat írtam egy illetővel visszakellene néznem,hogy valamit mikor irtunk,hogy hányadika volt akkor…de sokáig tartana kikeresni,nemlehet valahova beirni valami dátumot esetleg és akkor már könyebben megtudnám,amit akarok.Lécci válaszolj nagyon fontos előre is köszi!

 52. Sziasztok .én azt szeretném kérdezni hogy nem tudja valaki, hogy miért van az hogy ha küldök valakinek üzenetet akkor az teljesen máshoz landol…össze vissza küldözgeti az üzeneteket nem tudom mit mikor kinek fogja elküldeni.köszi

 53. sziasztok! szeretnék kérni egy kis segítséget!! ha valakivel leveleztem de az utána letiltott kijelzi még neki a beszélgetésünket ? azóta én már többször is felfüggesztettem magam , vagy ha törölném magam csak akkor tűnik el nála véglegesen?

  • Helló!

   Sehogy nem fog nála eltűnni az összes, korábban váltott üzenet.
   Ha letilt akkor csak a tiltás pillanatától érkezőek nem jelennek meg, s ez nem változik akkor sem ha törlöd magad.

 54. Hello,
  Először is szeretnék gratulálni az oldalhoz és megköszönni a türelmed a sok sok kérdéshez. Többségük ugyan ismétlődő, de te hősiesen állod a sarat! 😀
  Nos, két kérdésem lenne.
  1. A Timeline-t szeretném használni a telefonomon, de bármit csinálok, bármit állítgatok, nem akarja engedni a bejegyzések, megosztások , video klippek, vagy csak térkép alkalmazások egyikét sem. Nagyon idegesítő. 😦 Csak a laptopomról működik az idővonalam kezelése. Van valami ötleted, hogy hol tudnám élesíteni?
  2. Frissítettem a legújabb alkalmazást. Azóta ha beírok egy üzentet a levelezésembe, az eltűnik, amint kilépek az alkalmazásból. Az előző verzió emlékezett rá és később is folytathattam, ha akartam. Van erre valami külön beállítás??

  Válaszod előre is nagyon szépen köszönöm!
  További eredményes munkát az oldalon! 😀

  • Szia!

   Köszönöm! 🙂
   A gond itt az, hogy erre nincs megoldás. Ez mindenkinél különböző, mert bárki, de szó szerint bárki fejleszthet facebook-alkalmazást és mindenki a saját szájíze szerint fogja ezt megtenni. Ebből kifolyólag egyik kérdésre sincs konkrét megoldás, mert ahány alkalmazás, annyi lehetőség (ha egyáltalán van rá).

   • Annyit lehet még tenni, hogy a telefonon böngészőben a weblapot megnyitod, de ne a mobil verziót (ált be lehet állítani, hogy melyik verziót töltse be a telefon).

 55. Elegem vaan…:!:@…Az összes üzenetet ki akarom egyszerre törölni de nem lehet..:!…csináljanak egy olyan programot h amejk üzenetet sohha többé nem akarja látni az ember azt hamar megoldhassa..:!..Nem mindenkinek van ideje 400-500 üzenetet kitörőlni..:!..Kérem itézkedjenek:! KÖSZÖNÖM:!:@@

 56. Szia!
  Az lenne a kerdesem,hogy a torolt uzenteteket vissza lehet valahogy allitani? Vagy le lehet valahogy tolteni a kozponti szerverrol vagy lehet valami ilyesmit csinalni? Vagy amit torlok az orokre elvesz? Soha vissza nem allithato?

   • Szia! Ezt olvastam!
    Akkor szerinted nincs arra lehetoseg hogy a facebook szerverekrol letoltsek vagy visszaallitsak azt!
    Honnan tudod ilyen biztosan ezeket?
    Koszi a valaszt!

   • Onnét, hogy a facebook-csapat nem reagál az üzenetek visszaállítását kérő levelekre, a jobb felső sarokban fogaskerék -> Általános -> “Tölts le egy másolatot a Facebookon tárolt adataidról.” szövegre kattintva pedig ugyan le tudod tölteni az összes képet, írást, hozzászólást amit tettél, de a törölt beszélgetéseket nem. A még meglévőeket igen, de amiket már töröltél nem.
    Kipróbáltam, de teszteld Te is! Ha sikerül akkor szólj és írok egy új cikket.

   • Szia! Igazad van nem működik!
    Olyan letezhet hogy a szerverrol kiadjak az addig valtott csevegeseket meg uzeneteket a fesz karbantartoi?
    Szerinted van ilyen?
    Üdv!

   • Helló!
    Mint az előző üzenetben is írtam, nem. Ez nem úgy megy, hogy írsz nekik és a “fész” “karbantartói” pedig kikeresik. Kérdés, hogy a facebook egyáltalán csinál-e backup-ot a csevegésekről. Ha nem akkor máris megvan a válasz, nem tudod visszaszerezni. Ha igen, akkor valami úton-módon, meg mekkora és milyen nyomós indokkal lehet a beszélgetést visszaállíttatni. De feltételezem, hogy nem mentik. Akkora erőforrás kéne hozzá, hogy nem érné meg fizetni.

 57. Szia. véletlenül megnyomtam archivált.tott és most eltünt az egész beszélgetésem egy szörnyem fontos ismerösömmel..mitcsináljak hogy ujra meglegyen az egész beszélgetés ? :/ légyszives valaki segitsen gyorsan…

  • Szia!

   Facebook felirat mellett jobbra az üzenetek ikon -> Alul: Összes megtekintése -> Felül a “Bejövő üzenetek” mellett jobbra “Továbbiak” -> Archivum.
   Itt mindet megtalálod.

 58. Szeretnék úgy chat üzeneteket törölni, hogy a másik félnél is törlődjenek. Lehetséges ez? Nagyon fontos lenne!!! 🙂

 59. sziaa. en mobilrol beleptem egy beszelgetesbe, fel pillanat mulva mar nem volt ott. kilepett a fb bol, es mikor ujra megnyitottam a chatet az adott beszelgetes eltunt. megneztem az archivumban, semmi. ha torolni akarom rakerdez kulon h “tuti?” ez nalam nem jelent meg, nyilvan nem is kattintottam volna ra.. nem ertem. .. vkivel hasonlo tortent? nagyon bosszanto…ilyenkor mit lehet tenni??

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s