Twoo fiók törlése” bejegyzéshez ozzászólás

   • Szeretném magam töröltetni mert kellemetlen helyzetekbe hoztak az “ISMERÖSÖK”

   • Én nem is regisztráltam. Azt se tudtam, mi ez: mostmár kinyomoztam, h.társkereső oldal, de nő vagyok és mindenféle lányok/nők akarnak megismerkedni???Van pasim, eszem ágában sincs mással ismerkedni. Főleg nem nőkkel.Hogy kerültem fel oda?Valaki megszerezte a mailcímem és regisztrált? Vagy mi történt? Jönnek a mailek, hogy Nikolett, Erika… megismerkedne velem. ÉN NEM AKAROK VELÜK. Akkor most lépjek be valahogy azért, hogy töröljem a profilomat, amit nem én hoztam létre? Vagy most mi van???

  • Nekem az a problémám hogy automatikusan törölték a fiókomat ugy hogy a képem fenn maradt ilyenkor mi a teendö?

   • Le lehet-e törölni a képet ha nem enged belépni az oldalra várom segitségüket Köszönöm

   • Szintén egy áldozat aki be sem tud lépni, hogy törölje legalább az egy szem fotóját. Más korrekt társkeresőoldalakon ilyenkor felugrik egy ablak azzal a felirattal, hogy: “Elfelejtette a jelszót?” És az email cím beírásával kipostázzák a jelszót. Itt örökös taggá erőltettek.

   • Köszi nagyon sokat segítettél, (megszabadítottál a hülye leveleiktől)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!::::::::))))))))

  • Tisztelt üzemeltető! Nekem is az a problémám,hogy este kiléptem most meg nem tudok belépni! Mi van a rendszerrel? Kérik a bankkártyás fizetést ezek után Isten örizzen!

  • Törölni akarom magam,de nem tudok belépni még a postafiókomba sem.Egy ismerősöm nevében hívtak meg,aki nem tud róla.Baráti közösségi lapnak írták le,de nem az.A nevemben is meghívták a barátnőmet,úgy,hogy nem tudtam róla.Honnan tudták meg az e-mail címem és a barátnőmét? Ágnes

  • Olyat szeretnék kérdezni: mi van olyankor ha nincs meg a jelszó? És légyszi ne mondjatok olyat h kérjek mert mar kértem de nem jött semmi a mailra.

   • A SPAM mappában sincs?
    Nem lehet, hogy facebook-os alkalmazással léptél be? Mert akkor csak azzal tudsz az oldalra látogatni.

 1. Én meg azért regisztráltam mert ismerősök hívtak meg. Azt hittem olyan mint a facebook, azaz társasági, közösségi oldal. De ez randi hely! Köszi, de szerelmes vagyok a páromba, 5 perc tagság után mihelyt rájöttem mire megy ki, már töröltem is magam, köszi a segítséget hozzá! 🙂

  • Hát az az igazság,én is így jártam ! “Beleestem,mint Pilátus a Credoba”.Nekem sem kellett több idő-hiszen a minap “utálkoztam”ki a Facebookból .Meg mi a francnak küldenek ilyet egy nyuggernek ? Sikerült végre innen is kilépnem ! Innentől kezdve már csak a PontBankon és a Gratislottón játszom,na meg lehet,hogy a Pandán ! Mindenki vigyázzon az ilyen “közösségi”oldalakra !

 2. Én Facebookról léptem be szeretném törölni magam de nem fogadja el a jelszavat. Mit tegyek ilyenkor? Semmi jelszót nem adtam meg, és nem is regisztráltam.

  • En nem regisztraltam erre az oldalra!!boldog parkapcsolatban elek!hogyan lehetseges hogy megjelenek itt!!raadasul olyan foto kerul fel ami nempublikus.kernem ezek eltavolitasat az oldalrol.koszonettel…

 3. A fiók törlésével együtt a feltett fényképet is eltávolítja? Ha tud valaki erről valami érdemlegeset?
  Mert egyik oldalról 3 éve képtelen vagyok egy képet eltávolítani!

  • Akkor be sem tudsz lépni az oldalra így a kilépést el sem tudod kezdeni. Kérni kell egy új jelszót (a bejelentkezőoldalon erre van lehetőség) és majd azzal el tudsz indulni.

  • Akkor a TWOO-N “ELFELEJTETTEM A JELSZAVAM”-ÉS BEÍROD AZ EMAIL CÍMED VAGY AMIT KÉR ÉS UTÁNA MÁR BE TUDSZ LÉPNI ÉS ENNYI.

 4. Szeretném magam töröltetni.Nem szeretnék konfliktusba kerülni a párommal.Köszönöm hogy segítenek.További szép napot mindenkinek.

 5. Heló! Van 1 olyan probélmám hogy nem küldi el a twoo az e.mail cimemre a jelszót és nem tudom kitörölni igy! valaki tud segiteni?

 6. Nagyon szépen köszönöm, hogy megosztottad ezen sikeres oldal ” törlési ” lehetőségét. Nem szeretem ha önkényesen másik oldalra is beregisztrál egy bizonyos netes oldal. Még egyszer köszi. Szép napot.

 7. Engem sem érdekel és töröltem is az oldalt! Én is azt hittem, hogy olyan mint a facebook. Tévedtem.

  • Nem tudom magam torolni errol az oldalrol. Ez az oldal egyaltalan nem erdekel. Meghivot kaptam kivancsisagbol megneztem, nem akarok konfliktust a ferjemmel.

 8. Nagyon nagyon köszi a segítőkészséget és az információt!
  Engem is egy ismerős (fogyatékos) hívott meg a twoo-ra. Én is jóhiszeműen azt gondoltam, ez is egy olyan oldal, mint a FB. Szintén a regisztráció után esett le a tantusz, hogy te jó ég, ez egy társkereső oldal. Guvasztottam én a szemem, még sem láttam a “Fiók törlése” feliratot – talán mert pánik-szerűen annyira kerestem. A Google-keresőben találtam rá erre az oldalra.
  Köszi még egyszer! Sikerült! 😀

 9. Nem érdekel a Twoo és egyéb társkereső oldal sem.!!!!!!!Aki Barátjának tart, keressen meg személyesn, vagy telefonon legalább..
  Nem értékelem az ilyen ajánlatokat… Mindenki döntse el, akar -e társkeresőn ismerkedni..
  SOKAN RÁFÁZTAK MÁR AZ ILYEN ISMERETSÉGEKRE !! VAN OLYAN, AKI A vagyontárgyaival, rosszabb esetben az egészségével, vagy az ÉLETÉVEL FIZETET !!!!!!

 10. Sajnos aki nem érti az idegen szöveget tévedésből rákattint arra mire nem kellene,és sajnos nehéz belőle kikeveredni!!!

 11. Én sem voltam tisztában vele,hogy hova regisztrálok meghívás alapján,de sikerült törölni magamat róla.Nem volt egyszerű nem akarta elfogadni a jelszót.Köszi a segítséget követtem a leírást.Jó volt.

 12. Szégyen mindenesetre hogy léteznek még ilyen oldalak, az emberek egymásnak hazudoznak majd jön a gond ,kiderül hogy a höly, vagy az ur házas ,családos csak flörtre vágyik…
  Mindenesetre undoritonak tartom,az ilyen és ehhez hasonlo oldalakat.A cim és az adatok vissza éléséröl már ne is beszéljünk!A tisztelt társkeresö kiadja az adatrokat reklám cégeknek, természetes hogy rájuk a szerzödés az adatvédelem nem vonatkozik!
  Követelem az oldalam azonnali törlését ,mert még ilyen ostoba emberekkel mint önök nem találkoztam! A törvényt többszörösen megszegték ,maguk beszélnek szerzödésröl, idiota banda!A twoo valojában mit is jelent? Tolvaj banda röviditése? Lenne egy javaslatom takarodjatok a netröl!

 13. Nem fogom keresgetni az oldal megszüntetését részemröl, követelem az azonnali törlésemet, igy 48 óra áll az önök rendelkezésére! A személyiségi jogokrol szolo törvényt többszörösen is megszegték!

 14. Nevetséges a TWOO nem törölhetö , ráadásul a szerkesztöség fenyegetözik!! Tisztelt idiota szerkesztöség ezuton közlöm hogy a személyiségi jogokat többszörösen is megszegtétek igy hamarosan találkozunk a Biroságon! A börtönbe számotokra a hely fenntertva!

  • Ha jól sejtem tisztelt Ádám ezt nekem címezte, azok után, hogy tegnap személyesen felvettem Önnel a kapcsolatot e-mail-ben (életemben először tettem ilyet) és kértem Önt, hogy törölje magát a Twoo rendszerből miután sem én, sem a mindenkinet nem áll semmilyen kapcsolatban a fent említett társkeresővel.
   Elnézését kérem, ha zavartam vagy megsértettem Önt illedelmesre fogalmazott levelemmel.
   Tájékoztatnám, hogy a törlést ezek után sem fogom tudni végrehajtani, lévén, hogy a Twoo-nak sem adminisztrátora, sem dolgozója, sem tagja nem vagyok.

   • látod látod nyújtsd a kisujjad.Egyébként nem értem az üzenetek 90%-ban törölné magát az illető és nem tudja én kb 10 perc után megtaláltam

   • Sziasztok , nekem sikerült törölni magamat végre és tartósan. A facebook ból is törölni kell magatokat mert különben másnap vagy harmadnap újra aktiválja a profilotokat!!

 15. Már töröltem magam aTWOO hazugok és tolvajok oldalárol! Örültem hogy kiléptem,személyiségi jogok többszörör megsértéséröl beszélünk ezen esetben! Az adatokat más reklámcégeknek továbbitják! De sajnálatos modon hogy kiléptem még sem lehetek boldog,nem örülhetek a nyugalmamnak! Naponta több e-mailt ,felszolitást kapok hogy a TWOO milyen jo oldal és lépjek be! Ez viszont már a zaklatás fogalmát is kimeriti.Innentöl kezde jogi uton intézkedek az ilyen hazug trogerekkel szemben mint a TWOO kreáloi. Már nem fogtok sokáig bujkálni,igérem a börtönbe kerültök! Megkértem hogy miután kiléptem töröljetek az emlékezetetekböl ,de ez nem igy történt!

  • Te egy retardált idióta vagy Kiss Ádám, aki még olvasni sem tud, mert ha tudna, látná, hogy az cikk írójának semmi köze nincs a Twoo-hoz. Pont az olyan hülyéknek akart segíteni, mint amilyen te is vagy.
   Az a bajod, hogy béna vagy és beregelsz mindenféle oldalra, hátha találsz magadnak valakit, de ilyen természettel nem fogsz soha, olyan oldalt még nem találtak ki, ahol az efféle passzív-agresszív gyökerek is találnak társat… LOL 😀

   • Helyes a bögés … , a cikk írója veszi a fáradtságot, segít az “olvasni tudóknak”, az idióták meg sértegetik!
    Engem is meghivott egy ismerösöm, de én elötte megtaláltam ezt az oldalt – igy biztosan NEM fogok bejelentkezni. KÖSZÖNÖM Deus!

 16. Nekem az a gondom hogy nem enged be atwoora ajelszavamal kértem maasikat de nem kultek meg emailbe tud segiteni valaki

 17. Regisztráltam önöknél. Semmi szabálytalanságot nem követtem el, 2 naponta letiltanak. Most csináltam megint új e-mail címet, még 2 perce sem voltam a TWOON és le lettem tiltva! Próbáltam kapcsolatba lépni Önökkel és egy nem érthető jelekből álló üzenet jött vissza. Miért nem lehet Önöktől megtudni mi ennek az oka? előző email címek: grease@mailbox.hu, agnyeta@freemail.hu

 18. nem értem ha valaki hibát vét miért nem tudja korigálni minden figyelmesztetés nélkül törlik ez nem jó politika. mindenki hibázhat. elösször illik figyelmesztettni és ha nem változtat akkor a leg szigorubb rezorziót alkalmazni .

 19. sziasztok valamiert letiltot ez a nyavajas honlap pedig semi ojan nemvolt vagy a kep miat de asem volt semi ojan es eszt szeretnem megtudni hogy hova irhatok az egeszrol

 20. Köszi da azon a leíráson nem lehet törölni, illetve rákllikelsz es anyi. A gondom az , hogy írnak egy ímélt és válaszolsz rá, visszaküldik montna rossz címre írnál. Ez egy szélhámos társaság, de ajánlom nekik ha ezt olvassák van 3 napjuk , hogy töröljenek.Ellenkező estben nem sokáig lesznek itt.

 21. Gyors segítséget kérek! Valaki a meglévő regisztrációs oldalamra ráregisztrált, és most a saját oldalamra sehogyan sem tudok belépni. Mit tegyek, viszont az új regelőről semmit nem tudok, de kéri az oldal a megerősítést.
  Köszi sürgős lenne!!!

 22. Én is e-mail-ben kaptam meghívót,olyan ismerősömtől,aki nem is továbbította senkinek a meghívót.Azzal,hogy beléptem,az összes a címlistámon lévő ismerősöm automatikusan meghívót kapott a tudomásom nélkül.Ezt illegális adathalászatnak tartom és a személyes dolgaimhoz való illetéktelen ,jogtalan hozzáférésnek.Eddig nem regisztráltam sehova,ezután már nem is fogok….

 23. Remélem valaki tud segiteni.Tagja vagyok a twoo oldalnak,nem volt baj,de telefonrôl léptem be és se kijelentkez
  ni sem válaszolni nemtudok.Mit tegyek ?

  • Biztos ki lehet lépni a telefonon is, csak jól el van dugva a lehetőség.
   Válaszolni pedig akkor próbálj számítógépen, ott csak menni fog a dolog.

 24. Nem tudom a jelszót, mivel nem regisztráltam 😦 a facebook-on keresztül kerültem fel a Badoo-ra és most nem tudom magam törölni. Ez bosszantó, mivel boldog párkapcsolatban élek és mindenképpen szeretném magam törölni, de addig eljutok hogy jelszó emlékeztető és azt irják elküldték az email címemre, ahova természetesen semmi nem érkezik meg. 😦 Segítsenek az oldalról lekerülnöm!

 25. Elegem van a twoo-ból törölni szeretném és egyszerűen lehetetlen.Az én nevemben küldözgetik a meghívót.

 26. Kernem mindenfajta adatim adatom torleset mivel en nem regisztraltam erre az oldalra!!boldog parkapcsolatban elek!!nincs szuksegem arra hogy tonkre menjen a kapcsolatom!!koszonettel:Csaba
  megj.a foto meg a csaladi albumbol kerult ide fel ami a gepen van csak fent!de hogyan!!!nem az elso est hogy ilyenek tortennek!!nem kerek beloluk!!!

 27. Törölni szeretném magamat erről az oldalról mert nem érdekel!Ha nem tudom törölni az adatlapomat akkor majd automatikusan törölni fogja magát mert az biztos,hogy nem lépek be többet!

 28. Nekem is az a problémám,nem lehet belépni MIÉRT??? Este kiléptem most meg nem lehet belépni! Hogy van ez??

 29. 2012 Elfelejtettem Twoo jelszavamat és nem enged be, hogy megkaphassam. Mit tegyek?
  Ha 32 napja kilépek és visszaléptem kienged utána rögtön, hogy töröljem magam?
  Köszönöm

 30. De bizony komoly !! Úgy behúznak ahogy csak tudnak . az egész a pénzröl szó!!! egy ikonra kattintottam és máris kaptam egy sms t , hogy 3100 forintot levontak a számlámrol!!!!!! de ehez ugye regisztrálnom kellett. aztán azt veszed észre hogy nem látni a fényképeket….. fizess 2000 forintot 🙂 ez nem tudom hogy a női regisztrálókkal igy csinálják e … gondolom nem hisz mit tudnának elkérni. de a férfi reg. azzal biztos. elmondom hogy kezdődik! regisztrálsz … fénykép fel 🙂 jön egy üzenet hogy tetszel valakinek 🙂 Hűha 🙂 ……megakarod nézni ki is az, hisz kiváncsi vagy.deeeee nem tudod megnézni a fényképét mert elvan homályositva 🙂 de te nem hagyod annyiba:) rákattintassz. bejön egy ablak fizess ennyit meg annyit. már mondom nem keveset 🙂 a végén rájösz hogy a semmiért. befizeted kártyárol. de vigyázz mert onnantol már ugy kezelik a számládat kérdés nélkül mint a kisangyal 🙂 befizetted a pénzt. ezután szinte azonnal olyan nőktöl kapsz üzenetet mint….. karmen elktra., Naomi Campbell, stb. Én abban a pillanatban kicsi kamu szagot éreztem 🙂 ami bebizonyosodott hogy van alapja. szóval üzit kapsz hogy tetszel karmen elektrának, elkezdel levelezni….. aztán nem tudod miért elkezd veled veszekedni a csaj és elköszön 🙂 hmmm nem adod fel . kérdezel. aztán letilt. jön azt hiszem mégegy üzi tetszel naominak …. neked is tetszik mondanom se kell:) a csevegőbe az jelenik meg úristen mi egyezünk!! durva kamu szaga van már ugye ekkor 🙂 de te irsz neki 🙂 pár mondat … ELKÖSZÖN 🙂 de te visszakérdezel hol tudunk beszélni?? azt mondja férjhez mentem 🙂 há há. és mhogy bizonyitsa azt mondja nézd meg a fészemet. de ekkor te már akkor tudtad hogy kamu mikor elkezdted a beszélgetést. de megnézed igaz e hogy réka 22 férjezett e . 🙂 elmondom ezeknek a személyeknek a fészbukja szinte egy két napos 🙂 a férj fésze is nem létező valami songoku néven látod 🙂 botrány de ekkor a pénz jut az eszedbe … bizony bizony. ezen az oldalon legalább 70 % nem létező személy ott is észre fogod venni hogy , …….juli 24 online. aztán kilépsz , visszalépsz ….juli24 ofline,.kilépsz …..vissza lépsz online és mindig más és más lesz fent . DE A BOMBÁZÓK MAGJA MINDIG OTT LESZ 🙂 🙂 :). AZ ADTLAPJUK EGYTŐL EGYIG SZINTE UGYAN AZ.. gondoskodó türelmes, 🙂 visszahúzódó 🙂 most épp karmen elktrárol beszélek :)…. és ezekkel az adottságokkal szegény egyedülálló 🙂 ajjajjajj . UGYHOGY MINDENKINEK JÓ TANÁCS … VIGYÁZZ A PÉNZEDRE ÉS A SZABADIDŐDRE. HISZ MIND A KETTŐRE VESZÉLYT JELENT EZ AZ OLDAL .

  • gyárilag eszedbe sem kellet volna jutni hogy megadod a számlaszámod mért 3 verzió közül választhatsz.Egyébként meg igazat adok mert ingyenesnek hírdetik magukat.

  • kaptam meghivót a twoora, egy jó ideig müködött is, és most nem tudom használni, mert nem adja ki, hogy ki irt, és és ki járt az oldalamon, én szeretném használni, de nem pénzért, van másik oldal is ahol ingyen tudnék baráttal ismerkedni, de törölni sem tudom, meg nem is müködik, csak az jön ki hogy ennyit, meg annyit fizessek, én eddig ingyen használtam, most sem szeretnék fizetni. De nem tudok kilépni, még a postafiókot sem találtam, igy ki sem tudok lépni, pedig elolvastam hogyan kell kilépni, de nálam ez nem müködik. Kettő közül szeretném, hogy vagy müködjön ugy ahogy eddig, vagy ki szeretnék lépni. Mert küldik hogy kaptam üzit, de nem tudom megnézni. Ilyenkor mi a teendőm ezt szeretném tudni. köszönöm

 31. Nagyon hasznos volt ez az írás, majdnem idegbajt kaptam már, nem találtam sehol a törlés funkciót. ÉS azt ne felejtsük el, hogy 6 hónapig még azért újra lehet aktiválni…. Én eleve nem is akartam regisztrálni, de elég volt egy kattintás. Nem szitkozódom, de lenne kedvem igazán…..

 32. Követtem, pontról pontra az itt leírtakat, de nem enged kilépni, a jelszavamat nem fogadja el. Jelszó módosítást kértem, erre a válaszuk, új profil képet ajánl fel. Minden adatomat, amit engedélyezett töröltem. Felháborító ami itt történik!

 33. Törölni szeretném magam a TWOO-ról, de kéri a jelszavam és nem fogadja el, olyan nincs, hogy elfelejtette a jelszavát! Már összezavarodtam! Ebben kérek segítséget!

  • Segítség! Én sem tudom törölni magamat, mert nem tudom a jelszót, illetve azt sem tudom hogyan kerültem be. Mit csináljak a jelszóval, ha nem tudom?

 34. A napokban kaptam ilyen jellegű üzeneteket a Twoo-ról és a Badoo-ról, még szerencse, hogy mielőtt regisztráltam volna megtaláltam ezt az oldalt, így megúsztam a törléssel járó idegeskedést.
  Kösz Deus az információt!

 35. Virus.Én is meglepődtem mikor kaptam egy üuenetet,hogy tag lettem.Az e-mail cimemmel /tudom is ki /regisztrált.mikor száminkértem,a válasz az volt,hogy még Ő jelent fel-mert feltörtem a Twoo fiókját.pofátlanul fényképet rakott fel-igaz magáról,a megküldött jeszó pedig az unokája neve.Érdekes ugye?,irtam a rendszergazdának,de még válazra sem méltatött.Nehezen,de töröltem a regisztrációt,de azóta is ez a nő folyamatosan küldi ,hogy kapcsolatba akar velem lépni a Twoo-n.Én ide soha nem regisztráltam,könyörgöm-mégis ott vagyok és soha nem tudok tőle megszabadulni.

 36. AGYHALOTTAK!!!!!!!!!!
  EZ NEM AZ ÜZEMELTETŐ OLDALA, HANEM EGY OLYAN OLDAL, AHOL SEGÍTSÉGET LEHET KAPNI ABBAN (TÖBBEK KÖZÖTT), HOGY EGY BIZONYOS “TWOO” NEVEZETŰ OLDAL SZEMÉLYES FIÓKJÁT HOGYAN LEHET TÖRÖLNI! KAPJON MÁR MINDENKI A FEJÉHEZ!!!!!! EL NEM HISZEM, HOGY NEM JUT EL EGYESEK AGYÁIG MIRŐL VAN SZÓ ITT! EL KÉNE OLVASNI A POSTOT! EGYÉBKÉNT KÖSZÖNET EZEN OLDAL ÜZEMELTETŐJÉNEK A SOK INFORMÁCIÓÉRT!

  • ez igaz de sokan csak a címsort olvassák és gondolják itt lehet megoldani.Ezen az oldal csak a megoldásban segít 🙂

 37. Ez az egész egy gusztustalan történet. Csellel becserkészik az embert, mire észreveszi, hol van, már késő. Nem tudom, lehet-e ilyet csinálni büntetlenül? Ma a netlog oldalamon jelent meg egy “tájékoztató”, miszerint a netlog és a two egyesíti erőit – igy !!! -, s két lehetőségem van, vagy mentem a netlogos oldalamon 5. éve összegyűlt sok értékes anyagomat – a netlog nem társkereső, klasszikus közösségi oldal!!!! – vagy belépek a two-ra. Természetesen, a netlog-anyag mentését választottam, ennek ellenére a netlog fiókom megszünt, átirányították a two-ra, de ott sem érhető el. Nem akarok társkereső oldalon virítani házasként, egyébként is ellenszenves, amiket itt olvastam, hallottam. Nem merem magam törölni, attól félve, hogy akkor elvész a netlogos mentett anyagom is. Kértem írásban, ma többször is az eredeti állapot helyreállítását, de még nem történt semmi. Követelem!!!!

  • nos nekem is van netlog fiókom de a twoo-ra csak akkor küld át ha rákatt jobb oldalról az első ikonra.Ezért nem értem a felháborodást

 38. ugy észleltem,hogy s Twoo fiok törlésére küldött levelem válasz nélkül maradt,kétévi munkámot tették tönkre,köszönet érte és igérem,hogy ezennel végleg elhagyom az oldalukat, de a személyes adataimat,kártyám számát,meg a többi nemfogják a birtokukba venni

 39. Nem tudok visszajutni a Netlogra. Új regisztrációt sem fogad el csak a twoo oldalra tudok belépni.- Hogyan lehet a Netlogra visszalépni?

 40. pár kapcsolatban élek nem tudom hogy kerültem fel ere az oldalra nem akarok senkivel ismerkedni nem meg kérem önöket hogy segicsenek el tuntetni eszt a $*@rságot mert emiat kelemetlen hejzetben hosztak engem.

 41. sajnos engem is megtámadott a twoo. se kilépni sem törölni nemtudom mert a jobb oldali sarokban a képem mellett sem kilépés sem beállítás felírat nem található. pedig nagyon szeretném törölni, hogyan lehetséges ??

 42. Ezt a sok nyavajgót. Mi van veletek? Törölni egyszerű és igenis lehetséges. Nekem pl. hamarjában válaszoltak a twoo-n ha írtam nekik. Sőt egy “félresikerült” 15ezer forintos befizetésem is visszautalták. Ennyi….

 43. Visszajelzés: Mit csináljak? TWOO-val zaklatom, az ismerőseimet | Lailanma Kft.

 44. EZ HIHETETLEN!!!
  A BEJEGYZÉS ÍRÓJA SEGÍTENI AKAR, HOGY MEGLEHESSEN SZABADULNI ARRÓL A MOCSOKRÓL, ÉS MOST RAJTA KÖVETELIK A TÖRLÉST!
  ENNEK AZ OLDALNAK NINCS KÖZE A TWOO NEVŰ OKÁDÉKHOZ!!!!!
  TEHÁT NEM TUD TÖRÖLNI SENKIT, CSAK LEÍRTA HOGYAN KELL!!!!
  MÉG EGYSZER A GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT: ENNEK AZ OLDALNAK NINCS KÖZE A TWOO-HOZ!
  Ezt már egyszer-kétszer leírták mások is. Hogyan lehetne néhány elme roggyant agyáig ezt eljuttatni? Még negyven felkiáltó jelet írjak?

 45. Pffff de jó…sikerült törölnöm magam. Már második ismerősöm írt innen, na gondoltam megnézem. Felléptem, majd megint írt valaki, hogy Edit, köszi de nem jelentkezem fel. Erre törölni akartam magam, és bénáztam.
  Köszi a segítséget!

 46. szép napot! mobilrol nem tudom használni a twoo ismerkedési oldalt! facebook rol szoktam be jelentkezni de a frisités ota nem engdi! xperia mini 10 használom! javitását köszönöm!

 47. Szia Deus! Köszi az információt 🙂 én is kaptam több meghívót, de előbb mindig rákeresek a neten, hogy mégis mi lehet ez, és – most is – nálad kaptam meg a választ.
  Nagy segítség az oldalad!
  Egyébként – Neked biztosan őrülten bosszantó lehet ez a sok buta komment -, én csak szimplán elképedtem azon, hogy mennyi buta ember van, bár tény, néhány megjegyzés igen csak szórakoztató…

 48. Szia Deus !
  érdeklödnék hogy a facebookon egy személy t nem lehet megjeleniteni mert azt irja ki hogy sajnáljuk ez az oldal nem elérhetö mikor meg szeretném nyitni az oldalátés egy felfelé mutató hüvelyk ujj mutat de másnak meg be jön ez a személy ere szeretnék választ köszönöm

 49. Tisztelt hozzáértők! kb 9 hónapja regisztráltam a twoo ra de 2 nap múlva úgy emlékszem leszedtem magam,ha minden igaz.
  Később az emailt is megszüntettem amin regisztráltam.
  A kérdésem a következő:mit jelent pontosan az hogy amikor beadom az emailt meg a jelszót azt írja ki hogy a twoo fiókom már nem aktív.Akkor most fennt vagyok vagy már kitöröltek?

  Köszönöm a választ.

  Éva

   • Nagyon köszönöm a megnyugtató választ.Azért aggódom mert jelszavam nagyon egyszerű volt,és felkínálja a rendszer hogy újra aktiválhatom.Gondolom ha valaki bejutott volna a fiókomba és megváltoztatta volna az emailt hogy átvegye ,akkor nem az volna az üzenet hogy fiokom már nem aktív de ujjra aktiválhatom nem?Hiszen az én akkori valós email címemre reagál így a rendszer.Sajnos az akkori mail címem is hanyag módon volt védve.
    Tehát akkor ez biztos hogy törlést jelent?És nem futhat valaki más mailjén?

    Köszönöm a segítséget ,és a gyors választ!

    Éva

  • Tisztelt Deus!A facebookal is lenne egy kérdésem.Azt is régen töröltem de ott is hanyag voltam.A kérdésem az hogy ha egy barátomnál egy régen általam küldött üzenetemnél az is megjelenik
   hogy megszünt felhasználó, az utalhat a volt fiókom törlésére ,de esetleg utalhat arra is valaki lefagyasztotta?Talán akkor mást irna ha csak archiválva volna?

   üdv

   • A facebook-nál nincs profiltörlés. Onnét nem lehet lekerülni, maximum hibernálni a fiókot; ami azt hiszem 90 nap után automatikusan meg is történik. Gyanítom, hogy ez történt, ezért jelenik meg az ismerősénél az, hogy megszűnt a felhasználó.
    Az archiválás nincs hatással a másik fél üzeneteire.

 50. Nem akarok ezen az oldalon szerepelni…
  Párkapcsolatban élek,szükségtelen csak probléma,kellemetlenség okozója
  Fogalmam sem volt arról,hogy ez tàrskereső oldal.
  Képtelen vagyok bejelentkezni,hogy töröljem magam ezért kérek segítséget!

  • Egy meghívás alapján léptem be a twoo-ba. Ehhez az email címem kellett. Tévedés volt, nem akarok párt találni, már van. Nagy nehezen töröltem magam, de ezzel együtt eltűnt a volt email címem is, amikor be akartam jelentkezni, azt írta ki, hogy vagy a felhasználónév, vagy a jelszó nem stimmel. Hibakód:13929
   Most már van új email címem, de több száz levelem elveszett, többek között, amiket a kislányom külföldön tanulási ideje alatt váltottunk. Sajnos így jártam, nem tudom miért?

   • A kettőnek biztosan semmi köze egymáshoz, a hibakódra rá kell keresni és hátha egy, már ismert problémáról van szó.

 51. Sziasztok nem is tudom, hogy lehettem ilyen “marha”, hogy regisztráltam rá. Hogy lehet teljesen letörölni magam ?? Ezt úgy értem, hogy a fiókomat állítólag törölte de ha rákeresek a facebookomon hogy twoo akkor belép és ott a profilom hiába törlöm ott de a facebookos twoo megmarad valami javaslat ?

 52. Köszönöm, köszönöm! Ez az agyament Twoo szétküldözgetett meghívókat a nevemben a címlistámon szereplő embereknek – nagyon kínos! Most töröltettem magam, hálás vagyok.

 53. Ezek a g***k abból élnek, hogy “virtuális ismerkedési széndékokat” generálnak, és néhány szerencsétlen bekapja a horgot, utána meg tejel mint a marha. A másik nagy disznó oldal a Badoo.

 54. Én is köszönöm a segítséget, enélkül én sem jöttem volna rá magamtól hogyan tudom törölni magam. Kb 3 percig voltam regisztrálva, de már volt látogatóm. Atya ég! Remélem meghívót nem küldtem senkinek, a kapcsolódás előtt kiszedtem a pipákat mindenkiről. Legközelebb utánanézek, mihez kaptam meghívót, még mielőtt elfogadnám.

  • olyan problémám van hogy a tudtom néljül reisztráltak engem a twoora és tegnap kaptam egy elég kellemetlen üzenetet a facebookra egy úrtol és én mindenról semit nem tudtam megis irtam neki hogy én nem irtam senkinek es nincs szándékonban sem vele se senkivel kapcsolatot létesiteni .legyenek szivesek tórőlni mert én nem tudom mivel se felhasználo se pedig jelszót nem tok adni mert nem én regisztráltam.kősszőnettel

 55. A profilom megvan, küldenek is eimelt, ha valaki meglátogatta az oldalamat, de nemtudok felmenni a twoora, és nem müködik ugy, ahogy ez eddig történt. Kérem segitségüket, mert továbbra is szeretném használni a twoot, de ingyen, ugy mint eddig. Tiszt. remenareva@gmail.com. Kérem válaszukat, hogy mit tehetek ?

 56. hali! regisztráltam erre a sz.rra, de még mielőtt megerősítettem volna a regisztrációmat, úgy döntöttem törlöm magam inkább. volt a jobb felső sarokban egy olyan, hogy “Nem XYZ vagy?”. erre rámentem és kérdezte, hogy biztosan törölni szeretném-e a regisztrációmat. leokéztam és kidobott a főoldalra. ezután azt gondoltam, hogy törölve vagyok, de ugyanugy be tudok lépni és az emailemre is jön a sok sz.r levél a twoo-tól. ilyenkor mi van?

 57. Én nem vagyok TWOO tag, de mégis a FACE-n keresztül- ahol egy volt munkatársamat kerestem – “sikerült” bejutnom. Tehát tag nem vagyok, de a levelek jönnek . Nem elég, hogy a munkahelyemre, hanem már a házasságom is romokban többek között-ez miatt. Kérlek segítsetek, hogy ez esetben hogyan tudom véglegesen törölni magamat. Üdv! SME

 58. FIGYELEM!! A TWOO HA PAY PALLAL FIZETSZ A KÖVETKEZŐ HÓNAPOT MÁR A KÉRDEZÉSED NÉLKÜL AUTOMATIKUSAN LEEMELI!!!!

 59. Sziasztok!!! Fogalmam sincs,hogy jutottam be erre a H….lye oldalra !!!
  Még a profilomat se nyitja meg és kijelentkezni se enged. Ha tudtok valamit segítsetek légyszi!!! Köszi!!!!

 60. nagyon szeretném elhagyni a tvoo oldalt,mivel állandó jelleggel vonja le az 1800 forintokat a folyószámlámról,én ezt nem akarom továbbiakban.ebben kérném segítségüket.

 61. életmentő volt! valahogy véletlenül keveredtem rá, és rögtön megszámlálhatatlan mennyiségű idegen srác írta, hogy ő bizony nagyon szeretne megismerni vagy kirándulni és nagyon gyengéd is tud lenni…
  köszönöm a segítséget, nem tudtam, hogy irtsam le magam onnan.

 62. Sajna nem tudom törölni magamat az oldalról végig csinálom ahogy kell de másnap már megint be enged lépni a twoora és aktív az oldalam pedig előtte ki írták ,hogy sajnálják hogy elhagytam őket ,igaz csak egy képpel vagyok fent és szöveg nélkül de jönnek a látogatok és minden a barátnőm akit itt ismertem meg ,hát őneki sem tudjuk vagy nem engedik töröltetni magunkat !!!! Szerintem ez szemétség ! A Badoo legalább elsőre sikerült ,és gondolom megint mi vagyunk a tudatlanok. Persze a törlés után nem enged be jelentkezni ,de másnap vagy pár óra múltán újra aktívak vagyunk!! Érdekes

 63. Megint én. Közben sikerült viszont a beállítási opciót lent a gyakori kérdések között találtam meg.

 64. SAjnos nem tudom törölni magam, mert amikor oda érek, hogy fiók törlése, rögtön tovább lép, nem engedi a mentés gombot megnyomni. Egyébként azt írja ki, hogy “fiókod törölve ” de továbbra is tudnak nézni, és tudnak üzenetet továbbítani nekem. Segítsen valaki, mert a magánéletemben sok bajt okoz, hogy nem tudom megszüntetni a lapom.
  Ugyanez a probléma az élettársam törlésével is.

 65. Köszönöm, de érdekes módon továbbra is kaptam emelt díjas SMS-t. Azt úgy szüntethetjük meg, hogy amelyik számról kapjuk az üzit, oda elküldjük a STOP szót. Megvárjuk a visszaigazolást és ennyi. Én még a szolgáltatómnál (Vodafone) letiltattam az emelt díjas hívásokat, illetve üzeneteket is a biztonság kedvéért!

 66. Szeretném magam törölni a Twoo-ról de nem tudom az emailom meg a jelszót sem!Csatlakoztam a Fészbook-hoz de ha azzal a jelszóval és emailcimmel törlöm magam akkor a fész nem fog törlödni????

 67. Szia! Végigolvastam a hozzászólásokat a twoo törléssel kapcsolatban. Szóval ha jól veszem ki, akkor véletlenül se lépjünk be újra, ne nézzük meg, hogy valóban törlődött-e a profil, mert akkor újra él? Szóval várjak fél évet, mire kiderül, hogy tényleg törölték-e a profilom? Kár, hogy ezt nem írják le az apró betűs részben! 😦

   • Szia! A googleba beirva a nevem kiadta a netlog fiokom. Egy 2009-es datummal. Ranezve lattam hogy 2009-tol 4-en neztek meg. Ez azt jelenti h 2009-ben regisztraltam? Aztan azt is kiadta a google h irtam blogot is bar a netlog szerint nem.2009-ben bevallom nem is hallottam a netlogrol. Egyszer regeltem de 2015 ev elejen. A 2009-es datumot furcsallom.Letezik h pl egy ismerosom tett fel? Vagy csak ossze-vissza ir ki datumokat?

 68. Meghalt a férjem 2015 május27.-én,ésmindenféleMancikák keresikazóta is. Nem tudomtörölni. Segitsetek! Ottlecz Gézáné.

 69. Nem találtam a kilépés lehetőségét, majd sok keresés után az itt ajánlott információval szerettem volna kilépni, ennek ellenére nem törölt a rendszer és a számlámon zárolták a tagság összegét. Irtam levelet, amiben megírtam a TWo nak, hogy felháborodásom okán feljelentést teszek, ha a törlést továbbra sem teszik lehetővé és felhatalmazásom ellenére szednek be olyan összeget amire nem jogosítottam fel a TWO t. Az egyébként egy alkalommal történt megbízást továbbra is önkényesen és visszaélve a kártyaszámommal zárolták megbízás nélkül. Nem tehetek mást mint a kártyámat cserélem , így a TWO nem fér a továbbiakban a számlámhoz, de ezzel a tagság törlése még nincs rendezve és nekem utánajárást és kiadást okoz.
  Véleményem szerint egy nagy összegü büntetés után be kellene tiltani a TWO müködését. Itt még a tartalmi szolgáltatást nem minősítettem, ami röviden kritikán alúli.

  • Kedves Éva! Bankjánál lehetőség van a jogtalanul elvett pénz visszaszerzésére, a bank elég hosszú ideig képes azt az összeget visszavonni az Ön számlájára.

 70. Egy hetre fizettem be es vontak le a 800 koruli forintot , most meg automatikusan levontak engedelyem nelkul , ez lopas ! Vagy rendezik vissza a levont penzt vagy hatosaghoz fordulok ! Kijelentkeztem de torolni nem tudtam a fiokomat , tehat szeretnem magam veglegesen torolni , tehat megoldast kernek vagy toroljenek automatikusan es visszajelzest kerek ! Tobbszor nem irok , allitsak le ezt a rablo magatartast !

 71. Kedves Deus a segítségét szeretném kérni. Én is próbáltam magam törölni a Twoo -ról de nem hagyja, amikor rákattintok a fiók törlésre, akkor felajánl helyette néhány opciót pl. Rejtett fiók, kevesebb értesítés, inkább csak jelentkezzek ki, végleges törlés. Mindegyik opció előtt van egy üres kör, csak az inkább jelentkezz ki előtt sárga a karika de ha pl.a végleges törlésre szeretnék kattintani onnan kezdve semmi mintha lefagyna az egész,ha tudd kérem segítsen előre is köszönöm

  • Kedves Tímea!
   A “lefagy” a weboldalra értendő, tehát nem reagál vagy a böngésző áll meg, mert például olyan script fut a háttérben ami megakasztja?

 72. Egyszerűen nem hagyja, hogy az opciokból bármalyiket is válasszam. Van egy tovább ikon is a lap alján, ha arra kattintok,akkor az oldal kap egy átlátszó szürke “takarót”,de fél óra után sem történik semmi

 73. Ha valaki törölte magát a Twoo oldalról,valahogy meglehet még találni az oldalon??? Nagyon fontos lenne valakit megtalálnom

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s